Oldalunk a legjobb élmény biztosítása miatt használunk cookie-kat. A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Értem
Termékek Menü

Mi magunkról

"Minden akkor kezdődött, amikor..." kellene kezdenünk a bemutatkozást, de nem jut eszünkbe egy ilyen pont, csak rengeteg beszélgetésre, sok-sok ötletre és hosszú-hosszú tervezgetére emlékszünk, melyek elvezettek oda, hogy a varrás, a színek, az anyagok... és a pöttyök iránti közös szenvedélyünkből fokozatosan felépítettünk egy kis világot.
A tervezgetés-próbálkozás első lépéseit még hárman (Dorka, Luca és Petra) tettük meg, de aztán ketten maradtunk, Petra azóta kívülről követi a munkát.

Meghatározó első lépés volt, hogy amikor Dorka első fiát várta, megkérte Lucát, hogy készítsen egy-két apróságot a születendő Gazsinak. Annyira megszerettünk mindketten az ekkor készült első tárgyakat, hogy rájöttünk hogy hát ez az – ez az, amit együtt kell csinálnunk.
Így született meg a ludoshka.


Dorka és Luca 

Sokszor kérdezitek, mit is jelent a ludoshka: egyrészt Luca a "lu", Dorka a "do", így áll belőlünk össze a ludoshka, másrészt a “ludo” latin szó jelentése játszani – ami szintén nem idegen tőlünk :)

Műhelyünkben baba- és gyerekholmikat tervezünk és készítünk, mind színpompás, bumfordian szerethető és hát sokszor pöttyös. Visszatérő figurák kötik össze és rendezik kollekcióba a különböző termékeinket, legyen az csörgős figura, borító a szabvány egészségügyi kiskönyvre vagy bölcsisekre és ovisokra méretezett hátizsák.
A már kialakult figurák mellett egyedi igényeitek, kívánságaitok is szívesen megvalósítjuk – igazi ludoshkás színpompássággal.

Ha össze kell foglalnunk, mi is teszi felismerhetően "ludoshkássá" a termékeinket, mi ezeket szeretjük kiemelni:

  • a kicsik figyelmét megragadó élénk, kontrasztos színvilág, merész minta-kombinációk,
  • sem színeikben sem mintáikban nem kifejezetten fiús vagy lányos kollekciók 
  • szabálytalan szépségükben nagyon szerethető vidám figurák

Dorka és Luca
vagy hivatalosabban 
Timkovics Dorka és Szabados Luca

Bodler Bt.
székhely: 2481 Velence, Gesztenye sor 22.
adószám: 25062780-1-07
email: info@ludoshka.hu